ligtvoet_logo

Aalsterweg 207

5644 RB
Eindhoven
€ 860,000 kk

share this property

type of house

Residential building

living space

209m²

Number of rooms

11

construction year

1936
Op een gewilde woonlocatie ligt deze mooie jaren ’30 woning aan de Aalsterweg. De woning beschikt onder andere over een riante eet-/woonkamer met open haard,
5 slaapkamers, een multifunctionele kamer op de begane grond, een garage en een achtertuin op het oosten.

Layout

Voortuin:
Via een lange oprit, bestemd voor meerdere voertuigen, bereikt u de woning. De verzorgde voortuin met diverse groenborders inclusief volwassen beplanting en gazon zorgen voor een fraai ontvangst. Ter hoogte van de garagedeuren bevindt zich ook nog een deur welke toegang verleent tot de woning. De aanpandige garage van ruim 15m² biedt praktische opberg-/hobbyruimte.

Entree:
Aan de oprit, centraal van de woning, is de voordeur. Aan deze deur ziet u meteen dat u een jaren ’30 woning binnenstapt: een prachtige ronde deur met deurrooster, met daar omheen gekleurd glas in lood. Dit ziet u ook terug op meerdere plekken in het huis.
Ruime ontvangstruimte met daarin de toiletruimte en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en de keuken.

Woonkamer:
Fijne lichte woonkamer door middel van de raampartijen aan zowel de voor – als achterzijde en eveneens de lichte afgewerkte muren en plafond. De openhaard zorgt voor sfeer en warmte en er ligt een blok parketvloer met bies, in keurige staat van onderhoud.
Aan de tuinzijde is er veel ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel waar u heerlijk kunt dineren met familie en vrienden.

Keuken:
Een gesloten keuken met daarbij de keukeninrichting in een hoekopstelling. Een typische American Kitchen: een klassiek uiterlijk met moderne apparatuur en hoogwaardige materialen. Daarnaast wordt er gekookt op een prachtig Aga fornuis. Het fornuis is gemaakt van gietijzer en beschikt over 2 isolatiedeksels en 2 ovens.
Als u verder doorloopt komt u in de bijkeuken.

Bijkeuken:
Een erg praktische ruimte, een fijn verlengstuk van de keuken. Daarnaast kunt u hier de opstelling van het witgoed vinden, alsmede de cv-ketel (type Atag, bouwjaar circa 2014). Tot slot is hier ook een grote lavet en is er volop daglichtinval door het grote raam met zicht op de tuin, inclusief markies.
Via de bijkeuken gaat u naar het tussenportaal / gang of de eet-/woonkamer.

Multifunctionele kamer:
Via een tussenportaal / gang komt u bij deze heerlijke lichte kamer, gesitueerd aan de tuinzijde van het huis. Door de grote raampartijen kijk je fijn weg in je eigen achtertuin. Op dit moment wordt deze kamer gebruikt als werkkamer, maar de ruimte is uiteraard ook zeer geschikt als speelkamer.

Achtertuin:
‘Altijd groene’ en privacy-biedende achtertuin gelegen op het oosten. Verzorgde tuin met gazon en groenborders met volwassen beplantingen. Aan de achtergevel van de woning is er een verhoogd en met Leisteen betegeld terras. Door de diepte van tuin kunt u altijd wel ergens van de zon of schaduw genieten! Om de tuin compleet te maken zijn er elektrapunten, verlichting en aan de achterzijde een schuurtje voor bijvoorbeeld het tuingereedschap.

Eerste verdieping:
Overloop:
Via de fraaie trapopgang met traploper, komt u op bij overloop met prachtige raampartijen met gekleurd glas in lood glas. Deze verdieping verleent u toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 1 nu een kledingkamer is), een badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op de overloop en in de slaapkamers ligt vloerbedekking.

Slaapkamer:
Royale ouderslaapkamer van circa 16m2 groot. De kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Voorzien van vloerbedekking en raampartijen. Zowel via de overloop als deze slaapkamer kunt u de badkamer bereiken. Ideaal om aan de ouderslaapkamer direct toegang te hebben tot de badkamer.

Badkamer:
Een nagenoeg geheel betegelde badkamer voorzien van dubbele vaste wastafel op voet, een bad- /douchecombinatie inclusief thermostaatkraan en glazendouchewand (beveiligingsglas), een toilet en een bidet. Lichtinval en ventilatie is er door middel van het raam en ventilatierooster.

Slaapkamer:
Eveneens grote, goed bemeten slaapkamer van circa 15m2, gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een praktische inbouwkast, een wastafel en een grote raampartij over de volledige breedte van de kamer. Door de meerdere ramen is er volop natuurlijk lichtinval.

Slaapkamer:
Op dit moment is deze kamer in gebruik als kleedkamer / kastenkamer. Uiteraard ook zeer geschikt als slaapkamer. Deze kamer is circa 8m2. Vanuit hier is het riante dakterras te bereiken, circa 24m2 groot!

Second floor:
Overloop:
Via een vaste trap is deze volwaardige 2e verdieping te bereiken. De overloop verleent toegang tot 2 slaapkamers en een grote bergkamer met vide. Op de overloop is er een wastafel.

Slaapkamer:
Slaapkamer van circa 11m2 groot, voorzien van vloerbedekking, een dakkapel en een praktische inbouwkast.

Slaapkamer:
Slaapkamer van circa 10m2 groot, voorzien van vloerbedekking en een dakkapel.

Berging / zolder:
Zeer royale berging van maar liefst 22m2 (exclusief vide), waarbij u prachtig zicht heeft op de spantconstructie van de woning. Een grote kamer voor het opbergen van uw spullen.

Bijzonderheden:
• Statige jaren ’30 woning
• Nabij gelegen diverse scholen (basis- en middelbaar onderwijs), winkel- en sportvoorzieningen en parken en bosgebieden.
• Alarminstallatie aanwezig
• Garage van circa 16m2 groot.
• Een multifunctionele kamer op de begane grond.
• Plat dak van werkkamer en garage is in 2019 vernieuwd
• De dakgoten zijn in 2020 vernieuwd.
• Schilderwerk kozijnen dateert van 2021.
• Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen de afgesproken termijn na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een waarborgsom (10 % van de koopsom) te storten bij de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen bij een Nederlandse bankinstelling ter grootte van dit bedrag.

Handover

Status: Sold
Acceptance: In overleg
Asking price: € 860,000 kk

Construction form

Kind of object: Residential building
Type of house: Twee onder een kapwoning
Type of home: Herenhuis
Construction form: existing build
Construction year: 1936

Layout

Living area: 209m²
Plot area: 450m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 27m²
External storage space: 11m²
Contents: 875m²
Number of rooms: 11
Number of bedrooms: 3, 0, 2

Energy

Energy class: G
Heating: Cv ketel Open haard
Hot water: Boiler
Boiler: Gas (ATAG 2014)

Outdoor space

Garden: Backyard Frontyard
main garden: Backyard
Main garden area: 204m²
Back: 1

Storage space

Barn/Storage: Free standing stone
Insulation: Geen isolatie

Parking

Parking facilities: Op eigen terrein
Garage: 1
Parkeercapaciteit: 3

Roof

Type of roof: Gable roof

Other

Permanent habitation: Yes
Indoor maintenance: Good
Maintenance outside: Good
Current destination: Living space
Current use: Living space
Services: Tv kabel Buitenzonwering Rookkanaal

Cadastral data

Local authority: Stratum
Section: D
Lot number: 2673
Surface: 450
Ownership situation: full ownership
our experts are at your service

To contact us?

Please fill out the contact form below and you will receive a response as soon as possible.