Grootveld 14

5583 GH
Waalre
€ 695,000 kk

share this property

type of house

Residential building

living space

161m²

Number of rooms

6

construction year

2002
In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ‘Ekenrooi’ ligt deze ruime geschakelde woning (energielabel A+). Deze perfecte gezinswoning is voorzien van 23 zonnepanelen, van 5 slaapkamers, inpandige garage, royale living en de op het zuiden gelegen tuin met een royaal overdekt terras. Een speelveld, natuurreservaat ‘Nature Gorloopronde’ en alle gewenste voorzieningen liggen om de hoek.


LAYOUT
Begane grond


Via de brede oprit (v.v. 2 laadpalen) is de overdekte entree naar de woning toegankelijk. De oprit biedt plaats aan 2 auto’s en een fietsenrek. Royale hal met garderoberuimte, toegang tot de garage en een meterkast. De halfhoog betegelde toiletruimte is voorzien van wandcloset met een fonteintje.

Woonkamer:        

Ruime woonkamer voorzien van een fraaie gelamineerde parketvloer. Ingericht met een royale zithoek en een eethoek nabij de keuken. Door de grote glaswand ontstaat een optimaal tuincontact en is hier veel lichtinval. Middels de glazenschuifpui is de tuin toegankelijk. Een hardhouten met daaronder praktische trapkasten biedt toegang tot de 1e verdieping.

Keuken:
        

Aan de voorzijde van de woning is in open verbinding met de woonkamer een moderne keuken aanwezig. De in 2021 geplaatste keuken is ingericht met een rechte opstelling aan de voorzijde en een riant kookeiland in het midden. De keuken heeft een moderne tegelvloer, een groot aantal houtlook kasten en de werkbladen zijn van graniet. Qua apparatuur is gekozen voor: een 4-pits Bora inductiekookplaat met geïntrigeerde afzuiging, vaatwasser, royale koelkast en een Quooker. Via de hal is een praktische bijkeuken met bergruimte, witgoedaansluitingen, cv-combiketel, en de WTW-installatie toegankelijk.

Garage:        

Aan de rechtervoorzijde is een garage met houten kantel-/loopdeur. Deze garage is ingericht met handige schuifkasten en is voorzien van elektra. In de garage is tevens de omvormer voor de zonnepanelen geplaatst.

Achtertuin:        

Er ligt een heerlijke tuin op het zuiden, met een uitstekende privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met plantenborders, een gazon en sierbestrating. Daarnaast zijn in de tuin elektra en tuinverlichting aanwezig. Aan de woningzijde is een elektrisch bedienbaar zonneluifel gesitueerd. 

1e Verdieping:

Overloop:        


Toegang tot de brede overloop via het portaal met glazendeur. Op de 1e verdieping zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en heeft bijzonder hoge plafonds.

Bedroom 1:        

Gelegen aan de linker achterzijde, voorzien van een prettig formaat. Raampartij aan de achterzijde met zicht op de tuin, tevens voorzien van draai-/kiepraam.

Bedroom 2:        

Gelegen aan de rechter achterzijde, met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Raampartij aan de achterzijde met zicht op de tuin, tevens voorzien van draai-/kiepraam.

Bedroom 3:        

Royale slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd. Voorzien van een tussenvloer voor de nodige bergruimte.
 
Slaapkamer 4:        

Ruime slaapkamer eveneens aan de voorzijde gesitueerd, met doorgang naar het aan de voorkant gelegen balkon. 

Slaapkamer 5:        

Een 5e (!) slaapkamer gelegen in het aangebouwde deel van de 1e verdieping. Deze lichte ruimte kan naast het gebruik ook voor andere doeleinden in gebruik genomen worden. Bijvoorbeeld als werk-/hobbykamer. 

Badkamer 1:        

Luxe badkamer ingericht met een ligbad, inloopdouche v.v. inbouwthermostaatkraan en een wastafelmeubel. Alle kranen zijn van het merk Grohe. Daarnaast zijn een nisje en een infraroodpaneel aanwezig. 

Badkamer 2:        

Luxe badkamer ingericht met een inloopdouche v.v. inbouwthermostaatkraan urinoir en een wastafelmeubel. Alle kranen zijn van het merk Grohe. Daarnaast is nisje en een infrarood paneel aanwezig. Beide badkamers zijn volledig betegeld.


Gemeente Waalre: Groenfontein

Waalre is een attractieve woongemeente. De ruim opgezette woonwijken en de gevarieerde bouwstijlen kenmerken de hoge kwaliteit van het wonen. Veel mensen die hier wonen, werken in omliggende gemeenten. Dat maakt Waalre niet tot een slaperig forenzendorp, integendeel, de gemeenschap kent een bloeiend verenigingsleven dat actief gebruik maakt van de vele voorzieningen op sociaal-cultureel en sportief gebied.

Binnen de gemeentegrenzen van Waalre valt het karakteristieke Kempenlandschap op. De prachtige omgeving met vele hectaren bos en heide, afgewisseld door akkers en weiden, biedt inwoners, rustzoekers en natuurliefhebbers alle ruimte voor dagrecreatie in de openlucht. Wandel-, fiets- en ruiterroutes voeren langs de fraaiste plekjes van Waalre. Net buiten Waalre ligt het buurtschap Loon, een authentiek driehoekig pleintje met langgevelboerderijen en lindebomen. Deze historische plek is aangewezen als beschermd dorpsgezicht.

De meeste bossen zijn nog niet zo oud. Ze werden ongeveer zestig jaar gelegen aangelegd met subsidie van Staatsbosbeheer. Er werden niet alleen dennen geplant, maar ook loofbomen. Deze afwisseling wordt nog eens versterkt door de open heideterreinen in en rond de bossen. Bovendien liggen er acht vennen binnen de gemeentegrenzen, die op hun beurt het Kempenlandschap accentueren. In deze wel heel korte opsomming van al het natuurschoon mogen we de groene dalen van de loop van de riviertjes de Dommel en de Tongelreep niet vergeten.

 

De dorpskernen Aalst (Aolst) en Waalre (Woldere) kennen een jong en een oud verleden. Op diverse plaatsen staan beelden en moderne kunstuitingen die iets over dat verleden vertellen. In 1923 werden de tot dan toe zelfstandige gemeenten Aalst en Waalre samengevoegd in de gemeente Waalre. De beide kerkdorpen hadden begin vorige eeuw ook ieder een eigen karakter. In de Aalster buurtschappen Het Laareind, en Achtereind en in de wijken De Voldijn en Ekenrooi stonden toen nog vele boerderijen. De bevolking leefde, zoals in de hele omgeving gebruikelijk was, van landbouw en veeteelt, totdat de industrie zijn opmars ook in de Kempen begon. De uitbouw tot forenzen- en villadorp kwam na de Tweede Wereldoorlog. De typische plattelandssfeer is er inmiddels vrijwel verdwenen onder invloed van de nabijheid van Eindhoven. Het kerkdorp wordt in tweeën gesplitst door de N69, de directe verbinding tussen Eindhoven en België via Waalre en Valkenswaard. Waalre-dorp daarentegen heeft haar landelijke karakter nog wel een beetje behouden. En de statige panden aan het marktplein ademen ook nog de sfeer van vervlogen tijden. Het centrum van Aalst wordt gevormd door het moderne 

 
Bijzonderheden:
-    Perfecte gezinswoning gezien het grote aantal slaapkamers en de twee badkamers.
-    Energielabel A+.
-    Energiezuinige woning voorzien van WTW-installatie en de 23 zonnepanelen.
-    Fijne tuin met een goede privacy.
-    Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van de bossen, scholen, 
        sportaccommodaties, uitvalswegen, de High Tech Campus en Maximá Medisch Centrum.
-    Voor een goede indruk bent u van harte welkom deze woning te bezichtigen. Maakt u gerust vrijblijvend een 
        afspraak!
-    Verkoper verlangt een bankgarantie.

Handover

Status: Sold
Acceptance: In overleg
Asking price: € 695,000 kk

Construction form

Kind of object: Residential building
Type of house: Geschakelde woning
Type of home: Single-family home
Construction form: existing build
Construction year: 2002

Layout

Living area: 161m²
Plot area: 294m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 27m²
Contents: 633m²
Number of rooms: 6
Number of bedrooms: 0, 5

Energy

Energy class: A_P
Insulation: Volledig geisoleerd
Heating: Boiler
Hot water: Boiler
Boiler: Gas (Nefit 2020)

Outdoor space

Garden: Backyard Frontyard
main garden: Backyard
Main garden area: 126m²

Storage space

Parking

Parking facilities: Openbaar parkeren Op eigen terrein
Garage: 1

Roof

Type of roof: Plat dak

Other

Permanent habitation: Yes
Indoor maintenance: Good
Maintenance outside: Good
Current destination: Living space
Current use: Living space
Services: Mechanische ventilatie Rolluiken Schuifpui Zonnepanelen Balansventilatie

Cadastral data

Local authority: Aalst Noord-Brabant
Section: A
Lot number: 3829
Surface: 294
Ownership situation: full ownership
our experts are at your service

To contact us?

Please fill out the contact form below and you will receive a response as soon as possible.