ligtvoet_logo

Pasteurlaan 110

5644 JG
Eindhoven
€ 675.000 k.k.

share this property

type of house

Residential building

living space

188m²

Number of rooms

8

construction year

1938
Gelegen op een prominente locatie in de wijk ‘Eikenburg, Stratum’, ligt deze zeer royale woning. Voorzien van maar liefst 4 slaapkamers en een ruime zolderverdieping en een eigen garage gelegen achter de woning.

Op prominente locatie gelegen in gewilde woonwijk  ‘Eikenburg’, nabij alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving; winkels. (basis)scholen (Fontys, High Tech Campus), stadscentrum, groen/bossen (Genneper Parken), in- en outdoor sportaccommodaties, ASML en directe aansluiting met de ring en uitvalswegen (A2).

Voortuin:        
Keurige omheinde voortuin. Er ligt een gazon en een bestraat pad naar de karakteristieke voordeur. 

Begane grond:

Entree:        
De hal zorgt meteen voor een sfeervolle binnenkomst, dankzij de originele terrazzo vloer, originele wandtegels en glas in lood klapdeur naar de gang. De, in de hal gesitueerde, meterkast is voorzien van 11 groepen en 1 aardlekschakelaar.
De gang is voorzien van dezelfde terrazzo vloer en deels beton emaille wanden. Verder is deze voorzien van een half verdiepte kelderkast en deels betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje.

Woonkamer:        
Zeer ruim opgezette woonkamer met aan de voorzijde gelegen originele erker raampartij. Tevens is de woonkamer voorzien van een parketvloer, inzethaard en een schuifpui aan de achterzijde van de woning waardoor u de achtertuin bereikt. 

Keuken:        
De half open keuken is voorzien van een tegelvloer met elektrische vloerverwarming en close in boiler. De in hoekopstelling geplaatste keukeninrichting is voorzien van een zwart natuurstenen werkblad en achterwand. Tevens beschikt de keuken onder andere over een oven, warmhoudlade, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron.
In het verlengde van de keuken is de bijkeuken gesitueerd, deze is voorzien van een koel-/vriescombinatie en een 3-tal opbergkasten, eveneens met zwart natuurstenen blad. 
 
Achtertuin:        
Een groene achtertuin voorzien van twee terrassen, een vijver, groenborders en een vrije achterom. De woning heeft een aparte garagebox van 25 m2, direct achter de woning gelegen. Deze garage is voorzien van een elektrische stalen kanteldeur, waterpunt, elektriciteit en separate loopdeur

Eerste verdieping:

Overloop:    

De overloop met eiken parket vloer, doorgelegd over de gehele verdieping met uitzondering van de badkamer, biedt toegang tot 2 royale slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar 2e verdieping.

Bedroom 1:    
Riante ouderslaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning. De kamer heeft 4 raampartijen met draai/kiep mechanisme en een inbouwkast. 

Bedroom 2:    
Royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een mooie raampartij met dubbel openslaande deuren naar het balkon. Tevens is de kamer voorzien van een inloopkast met wastafel en wastafel meubel. 

Badkamer:    
Geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche met regendouche –handdouche – thermostaatkraan, hangcloset, dubbele wastafel inclusief meubel. 

Second floor:
    
Overloop:        
Via vaste trap te bereiken volledige tweede verdieping. Vanuit de overloop bereikt u 2 slaapkamers en de waskamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer welke is doorgelegd in de slaapkamers en waskamer. 

Bedroom 3:    
Keurige slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een raampartij, inbouwkast en wastafel inclusief meubel.

Slaapkamer 4:    
De 4e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en beschikt tevens over een raampartij en inbouwkast. 

Waskamer:         
Een ruime waskamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een raampartij en een wasbak met kastombouw, tevens is hier de aansluiting van de wasmachine. 

Derde verdieping:        
Via een vaste trap heeft u toegang tot de ruime zolderruimte, welke is voorzien van een dakvenster en een c.v-ruimte. Deze ruimte beschikt over de opstelling c.v-ketel en omvormer voor de 13 zonnepanelen.

Bijzonderheden:

–    De woning heeft een aparte garagebox van 25m2, direct achter de woning gelegen. Deze garage is voorzien van een       
     elektrische stalen kanteldeur, waterpunt, elektriciteit en separate loopdeur.
–    Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers.
–    Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur.
–    Gewilde kindvriendelijke buurt.
–    Gunstige ligging nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkels, (basis)scholen (Fontys, High Tech Campus),
     stadscentrum, groen/bossen (Genneper Parken), in- en outdoor sportaccommodaties, ASML en directe aansluiting met de
     ring en uitvalswegen (A2).
–    Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen de afgesproken termijn na het tot
     stand komen van de koopovereenkomst, een waarborgsom (10 % van de koopsom) te storten bij de notaris. Het is de     
     kopende partij ook toegestaan een  bankgarantie te stellen bij een Nederlandse bankinstelling ter grootte van dit bedrag.

Handover

Status: Sold
Acceptance: In overleg
Asking price: € 675.000 k.k.

Construction form

Kind of object: Residential building
Type of house: Tussenwoning
Type of home: Single-family home
Construction form: existing build
Construction year: 1938

Layout

Living area: 188m²
Plot area: 179m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 6m²
Contents: 675m²
Number of rooms: 8
Number of bedrooms: 2, , 2,

Energy

Energy class: B
Insulation: Roof insulation
Heating: Boiler
Hot water: Boiler
Boiler: Gas (Intergas 2023)

Outdoor space

Garden: Backyard Frontyard
main garden: Backyard
Main garden area: 58m²
Back: 1

Storage space

Parking

Parking facilities: Public parking
Garage: 1

Roof

Type of roof: Gable roof

Other

Permanent habitation: Yes
Indoor maintenance: Good
Maintenance outside: Good
Current destination: Living space
Current use: Living space
Services: Mechanische ventilatie Zonnepanelen

Cadastral data

Local authority: Stratum
Section: D
Lot number: 2397
Surface: 179
Ownership situation: full ownership
our experts are at your service

To contact us?

Please fill out the contact form below and you will receive a response as soon as possible.