ligtvoet_logo

UW SLEUTEL TOT UW DROOMWONING

Aankoop

AANKOOP

"Wij begeleiden u graag tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot overdracht."

Een eigen woning is over het algemeen de grootste aanschaf in uw leven. Een bijzondere aankoop dus en bovendien één waarbij er veel geregeld moet worden. Het is dan ook logisch dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet teveel betaalt én dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het is dan wel zo prettig als u in dit traject begeleiding krijgt van een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt.  Bij ons is dat op verschillende manieren mogelijk. Zo kunnen wij een passende woning voor u zoeken of bijvoorbeeld alleen de aankoop verzorgen (als u zelf al een geschikte woning heeft gevonden). 

Zo geweldig geholpen
"Lieve makelaar. Het viel niet mee om te gaan verhuizen na 52 jaar in dezelfde woning wegens gezondheid. Maar onze makelaar heeft ons zo geweldig geholpen, dat we nu ongeduldig wachten om te verhuizen naar ons appartement. Onze makelaar stond klaar... zelfs in de vakantie als we ze nodig hadden. Vandaar beveel ik makelaarskantoor Ligtvoet ten zeerste aan."
Neemt de tijd
"Ester neemt altijd de tijd voor je en denkt overal in mee! Het was fijn en snel schakelen met haar en ze heeft veel kennis van de markt. Ook hebben wij een zeer prettige ervaring met het team op kantoor. Voor ons dus een super ervaring met Ligtvoet Makelaardij!"
Extreem tevreden
"Altijd snel, persoonlijk en deskundig antwoord van alle medewerkers. Als de hoofdcontactpersoon niet beschikbaar was pakte iemand anders in het team het meteen op. Met betrekking op het huis zoeken altijd beschikbaar om mening/expertise te delen over alle facetten (b.v. aandachtspunten, beschikbare documenten, prijs strategies). Over de gehele linie extreem tevreden over uitkomst en de persoonlijke aanpak."
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

1

Kennismaking

Persoonlijke begeleiding is goud waard bij Ligtvoet Makelaardij. We vinden het daarom erg belangrijk om een kennismaking in te plannen waarbij we u én uw woonwensen leren kennen. Hierbij stellen we een plan van aanpak op dat volledig past bij uw situatie.

2

Zoekopdracht

Op basis van al uw woonwensen gaan wij binnen ons netwerk een zoekopdracht voor u aanmaken. U wordt dan altijd als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen, zelfs voordat het op Funda verschijnt.

3

Bezichtigen

Interesse in een specifieke woning in de regio? Dan plannen we samen een bezichtiging in. Wij, als aankoopmakelaar, gaan graag met je mee om de woning uitgebreid te doorlopen. Als expert kunnen wij de juiste vragen stellen om de waarde goed in te kunnen schatten.

4

Een bod uitbrengen

Wanneer de woning in de smaak valt, gaan we samen na of er nader onderzoek nodig is. Vervolgens bespreken we samen een onderhandelingsstrategie en de gewenste voorwaarden. Wij nemen dan voor u contact op met de verkoopmakelaar om een bod in uw naam uit te brengen.

5

De koopovereenkomst tekenen

Als uw bod is geaccepteerd door de verkopende partij, zal de verkoopmakelaar alle gemaakte afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Deze nemen wij zorgvuldig met u samen door, zodat de getekende overeenkomst met de notaris gedeeld kan worden.

6

Een bezoek aan de notaris

Samen maken we nog een laatste ronde door het huis, voor een laatste inspectie. Hierbij checken we of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Vervolgens vindt de officiële overdracht plaats bij de notaris. Ook hierna kunt u altijd nog terecht bij ons met vragen.

Onze andere diensten

Verkoop

Taxaties

voor al uw wensen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat ons dan weten waar u naar op zoek bent en u wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.