ligtvoet_logo

MEER ZEKERHEID, MINDER ZORGEN

Verkoop

VERKOOP

"Wij begeleiden u van A tot Z tijdens het gehele verkoopproces."

Tijdens iedere stap van het verkoopproces, staan onze experts u bij. Met onze kennis van de markt zorgen wij ervoor dat uw woning eruit springt. We voorzien u van een  woningpresentatie op maat, een woningpresentatie waar kopers niet omheen kunnen. Daar omheen bouwen wij een verkoopcampagne waarmee wij het allerbeste resultaat behalen voor onze klanten. Tel daar onze persoonlijke aanpak bij op, met een luisterend oor voor al uw wensen, én u bent verzekerd van een uiterst comfortabele verkoop. 

Persoonlijke benadering
"Super deskundige makelaar met een leuk team, die voor je klaar staan. Ze denken echt met je mee en staan open voor een werkwijze die past bij jou als klant. Geen gladde praatjes, maar een persoonlijke benadering. En, binnen 1,5 week ons huis verkocht!"
Betrokken makelaar
"Jelle is een super vriendelijke, en vooral betrokken makelaar die alle tijd en aandacht besteed die nodig is voor een dergelijke verkoop. Je huis is in zeer goede handen bij Ligtvoet!"
Concreet en realistisch
"Bijzonder prettig contact, heldere informatie, geen bla bla of vage perspectieven, maar concreet en realistisch over wat te verwachten was. Vanuit het hele team van Ligtvoet Makelaardij voelde ik me gesteund en geholpen, iedereen stond altijd klaar voor raad en bemoediging. Het contact verliep plezierig, men liet blijken te begrijpen dat ik onzeker was over de verkoop van het huis, over onverwachte beslissingen die ik nemen moest en dan had ik altijd steun en concrete hulp vanuit het team. Zeer plezierige ervaring met een uitstekend verkoopresultaat."
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

1

Kennismaking

Persoonlijke begeleiding is goud waard bij Ligtvoet Makelaardij. We vinden het daarom erg belangrijk om een kennismaking in te plannen waarbij we u én uw woning leren kennen. Hierbij stellen we een plan van aanpak op dat volledig past bij uw situatie.

2

Professionele Presentatie

Met ons team zorgen wij ervoor dat alle nodig documentatie klaarstaat en er professionele foto's van de woning worden gemaakt. Tijdens dit proces, kunt u alvast aan de slag gaan met het inpakken van uw spullen. Een opgeruimd huis staat namelijk altijd beter op de foto.

3

Op zoek naar de juiste koper

Met online en offline promotie zorgen wij ervoor dat uw woning door de juiste mensen wordt gezien. Tijdens de bezichtigingen met deze mensen, gaan wij het gesprek aan en tonen wij alle ins en outs van de woning. Zo gaan wij op zoek naar uw perfecte match!

4

Een bod uitkiezen

Aan de hand van de vooraf gekozen verkoopstrategie (bieden of inschrijven) gaan we samen de binnengekomen biedingen doornemen. Is er een onderhandeling nodig? Geen zorgen, ook dit regelen wij voor u.

5

De koopakte tekenen

Zorgvuldig stellen wij een koopakte op en zorgen wij ervoor dat beide partijen getekend hebben. Wanneer hierna de wettelijke bedenktijd is verstreken, is het zover: uw woning is officieel verkocht!

6

Een bezoek aan de notaris

Samen maken we nog een laatste ronde door het huis, voor een laatste check tijdens de oplevering. Vervolgens vindt de officiële overdracht plaats bij de notaris. Ook hierna kunt u altijd nog terecht bij ons met vragen.

Onze andere diensten

Aankoop

Taxaties

voor al uw wensen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat ons dan weten waar u naar op zoek bent en u wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.