het belang van de juiste waarde

Taxaties

TAXATIES

"Een professioneel en door financiële instellingen erkend taxatierapport is van groot belang."

Er zijn verschillende aanleidingen waarvoor het van belang is om met taxaties de juiste waarde van een woning te bepalen. Bijvoorbeeld op het moment dat u uw huis wilt gaan verkopen of juist op het punt staat om een woning aan te kopen. Maar ook voor het bepalen van de waarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek in geval van aankoop of verbouwing.

Het taxeren van een woning op de juiste waarde is een vak op zich. Er zijn veel factoren (bijvoorbeeld de actuele marktsituatie, directe omgeving, bestemmingsplannen maar ook de bouwkundige constructie en staat van onderhoud) die invloed hebben op de waarde van de woning.

Persoonlijke benadering
"Super deskundige makelaar met een leuk team, die voor je klaar staan. Ze denken echt met je mee en staan open voor een werkwijze die past bij jou als klant. Geen gladde praatjes, maar een persoonlijke benadering. En, binnen 1,5 week ons huis verkocht!"
Betrokken makelaar
"Jelle is een super vriendelijke, en vooral betrokken makelaar die alle tijd en aandacht besteed die nodig is voor een dergelijke verkoop. Je huis is in zeer goede handen bij Ligtvoet!"
Concreet en realistisch
"Bijzonder prettig contact, heldere informatie, geen bla bla of vage perspectieven, maar concreet en realistisch over wat te verwachten was. Vanuit het hele team van Ligtvoet Makelaardij voelde ik me gesteund en geholpen, iedereen stond altijd klaar voor raad en bemoediging. Het contact verliep plezierig, men liet blijken te begrijpen dat ik onzeker was over de verkoop van het huis, over onverwachte beslissingen die ik nemen moest en dan had ik altijd steun en concrete hulp vanuit het team. Zeer plezierige ervaring met een uitstekend verkoopresultaat."
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

1

Kennismaking

Persoonlijke begeleiding is goud waard bij Ligtvoet Makelaardij. We vinden het daarom erg belangrijk om een kennismaking in te plannen waarbij we u én uw het doel van de taxatie leren kennen.

2

Bezoek op locatie

Nadat wij officieel de opdracht hebben gekregen om de taxatie uit te voeren, gaan wij alle nodige gegevens verzamelen en plannen we een inspectiebezoek bij de woning. Tijdens dit bezoek worden alle details van de woning in kaart gebracht.

3

Taxatierapport

Naar aanleiding van onze inspectie stellen wij een taxatierapport op die u toegestuurd krijgt. Hierin staan o.a. de woningwaarde, duurzaamheid, bouwkundige zaken en verbeteringspunten voor de waardeontwikkeling in beschreven.

Onze andere diensten

Aankoop

Verkoop

voor al uw wensen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat ons dan weten waar u naar op zoek bent en u wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.